Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ

Να μαι κι εγώ στην μπλογκογειτονιά... άργησα αλλά ήρθα και λέω σιγά σιγά να αρχίσω να σας παρουσιάζω τα "έργα" μου... ιδού λοιπόν μερικά από τα δεντράκια μου...
Σμαλτωμένο σύρμα χαλκού και πολύ ψιλά χαντράκια
Σμαλτωμένο σύρμα χαλκού και τυρκουάζ
Μαύρο σύρμα σμαλτωμένο και φεγγαρόπετρα
Σμαλτωμένο σύρμα χαλκού  και φίλντισι

11 σχόλια:

  1. Καλώς ώρισες στη μπλογκογειτονιά μας Φώφη μου....και πολύ το άργησες το θέμα. Τα δεντράκια μερακλίδικα σαν το όνομα της σελίδας σου. Καλορρίζικη και καλοστεριωμένη φιλενάδα μου, πανέξυπνη και χρυσοχέρα....Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..εγω τα εχω δει και απο κοντα ειναι υπεροχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα υπέροχα δεντράκια της Φώφης ήρθαν να στολίσουν την γειτονιά μας!!!!!!! Φώφη καλορίζικο το μπλογκοσπιτάκι σου!!!!! Αυτή την περίοδο αποφεύγω να κάνω σχόλια όμως έκανα μία εξαίρεση για να σε καλωσορίσω διότι ξέρω πόσο σπουδαίες κατασκευές έχεις να μας παρουσιάσεις!!!!! Φιλιά κι από μένα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα με συγκινείς... περαστικά...

      Διαγραφή
    2. Σταυρούλαααα.....όχι μόνο σπουδαίες κατασκευές κάνει αλλά έχει και απίθανες γνώσεις για υλικά και τεχνικές. Είναι και μεγάλη δασκάλα. Φιλάκια και σε σένα και περαστικά σου....

      Διαγραφή
  4. Καλώς ήρθες στην παρέα μας, Φώφη! Ανυπομονώ να θαυμάσω τις ωραίες σου δημιουργίες. Τα δενδράκα σου είναι πανέμορφα! Ελπίζω να τα λέμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα και καλη χρονια ευχομαι! χρονια πολλα με υγεια! Ονομαζομαι Θανασης και αναζητω εδω και καιρο ενα δεντρακι κλαιουσα ιτια χωρις ωστοσο να το βρω σε καποιο μαγαζι. Θα μπορουσατε ειτε να φτιαξετε ενα επι πληρωμη ειτε να μου προτεινετε που μπορω να το αγορασω; Περιμενω την απαντηση σας! Σας ευχαριστω για το χρονο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας...πως μπορω να παραγγείλω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή