Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Με χαρτόνια

Είχα δει προ καιρού κάτι που αλλού στον "κυβερνοχώρο" και δεν υπήρχε περίπτωση να μην το δοκιμάσω. Υπομονή να κόβω σταγόνες από χαρτονάκια. Κουτιά από φάρμακα, συσκευασίες από γιαουρτάκια μεταμορφώθηκαν.
Η βάση είναι ουντελέ χαρτόνι δυο στρώσεις οριζόντια και κάθετη για να αποφύγω τυχόν τσάκισμα (όποτε πηγαίνουμε στο Lidl πάντα θα προμηθευτώ άδειες συσκευασίες, εξάλλου μας δίνουν και κάτι τζάμπα να μην το εκμεταλλευτώ...), η κορνίζα τα γνωστά ρολάκια από περιοδικό, οι σπείρες κάποιες σπάγγος και κάποιες κορδονάκι χειροποίητο παρακαλώ από τα "λευκά" φύλλα της χαρτοπετσέτας που ξεμένουν στο ντεκουπάζ. Αρχή μας είναι: το δεν πετάμε τίποτε... Κόλλα, λευκό χρώμα και βάψιμο με πατίνα λαδιού, τουτέστιν χρώμα λαδιού ματζέντα και μπλε αραιωμένα με νέφτι. Λίγο νάζι με τις δαχτυλοπατίνες και βερνικάκι, ιδού:








7 σχόλια:

  1. ....και φαντασία και υπομονή και επιμονή και τέλεια εκτάλεση ....ΚΑΙ πολύ νάζι με τις δακτυλοπατίνες!!!!!! Super η ανακύκλωση!!!!! Μπράβο Φώφη!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα πω πως αδικείται με τη φωτογραφία, θα πω όμως πως μου άρεσε περισσότερο όταν το είδα από κοντά, ίσως έπαιξε ρόλο για μια φορά ακόμα και η αίσθηση της αφής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή